Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
close

Ανθη Σαλαγκουδη : Anthi-logy: Ένα ΣΚ στη Θεσσαλονίκη μου! | fthis.gr : Οι απειλές στην οικογένειά της και η στήριξη στον τριαντάφυλλο για όσα περνάει!

Ανθη Σαλαγκουδη : Anthi-logy: Ένα ΣΚ στη Θεσσαλονίκη μου! | fthis.gr : Οι απειλές στην οικογένειά της και η στήριξη στον τριαντάφυλλο για όσα περνάει!. Στο tik talk ήταν καλεσμένη η ανθή σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο survivor. Η πρώην παίκτρια του survivor ανθή σαλαγκούδη φιλοξενείται από την σίσσυ χρηστίδου και την παρά της και μιλά για την εμπειρία της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για όσα έζησε και. Η ανθή σαλαγκούδη αποκάλυψε ότι έχασε επτά κιλά στο παιχνίδι, ωστόσο τα πήρε όλα και παραπάνω, ενώ η μεγαλύτερη δυσκολία στο survivor για εκείνη ήταν η πείνα. Η άγνωστη λεπτομέρεια που μοιράστηκε για την αποχώρησή της. Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις.

Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τη συμμετοχή της στο survivor. Στο tik talk ήταν καλεσμένη η ανθή σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο survivor. Η ανθή σαλαγκούδη για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τον πατέρα της. Στο tik talk ήταν καλεσμένη η ανθή σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά. Η ανθή σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του αντώνη σρόιτερ tik talk, όπου ο πατέρας της, γιώργος σαλαγκούδης παρενέβη και μίλησε πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν, τις κατηγορίες.

ΤΑ ΣΑΡΔΑΜ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ No1 - YouTube
ΤΑ ΣΑΡΔΑΜ ΤΗΣ ΑΝΘΗΣ ΣΑΛΑΓΚΟΥΔΗ No1 - YouTube from i.ytimg.com
Η πρώην παίκτρια του survivor ανθή σαλαγκούδη φιλοξενείται από την σίσσυ χρηστίδου και την παρά της και μιλά για την εμπειρία της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για όσα έζησε και. Η ανθή σαλαγκούδη για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τον πατέρα της. Η ανθή σαλαγκούδη είπε πως όταν ενεπλάκη το όνομα του πατέρα της, έχασε την ψυχραιμία της: Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε για τα απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που έλαβε μετά τη συμμετοχή της στο survivor 4 και για το μπούλινγκ που δέχτηκε από το κοινό. Ήταν η μοναδική φορά στο survivor που. Η ανθή σαλαγκούδη ήρθε στο προσκήνιο ακόμα περισσότερo το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή της στο survivor. Η ανθή σαλαγκούδη αναφέρθηκε στον διαδικτυακό εκφοβισμό, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για εκείνη ο πατέρας της. Τι την έκανε να πει το «ναι», η διαβίωση κάτω από δύσκολες συνθήκες και οι επιδόσεις της στα.

Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις.

Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της στο survivor τα απειλητικά μηνύματα στα social media ενώ «ράγισε» όταν είδε τον πατέρα της να μιλάει για εκείνη. «έχασα την ψυχραιμία μου όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου. Η ανθή σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του αντώνη σρόιτερ tik talk, όπου ο πατέρας της, γιώργος σαλαγκούδης παρενέβη και μίλησε πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν, τις κατηγορίες. Η ανθή σαλαγκούδη ήρθε στο προσκήνιο ακόμα περισσότερo το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή της στο survivor. Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποχώρησή της από το survivor, η ανθή σαλαγκούδη έδωσε την πρώτη μεγάλη και. Λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο η ανθή σαλαγκούδη «καρφώνει» τον τριαντάφυλλο: Η ανθή σαλαγκούδη αναφέρθηκε στον διαδικτυακό εκφοβισμό, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για εκείνη ο πατέρας της. Μπορεί η ανθή σαλαγκούδη να έχει αποχωρήσει περίσσότερο από ένα μήνα από το survivor, παραμένει όμως μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια του survivor ανθή σαλαγκούδη φιλοξενείται από την σίσσυ χρηστίδου και την παρά της και μιλά για την εμπειρία της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για όσα έζησε και. Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις. Η ανθή σαλαγκούδη μιλάει στο tik talk και τον αντώνη σρόιτερ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης: Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε για τα απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που έλαβε μετά τη συμμετοχή της στο survivor 4 και για το μπούλινγκ που δέχτηκε από το κοινό. Η ανθή σαλαγκούδη αποκάλυψε ότι έχασε επτά κιλά στο παιχνίδι, ωστόσο τα πήρε όλα και παραπάνω, ενώ η μεγαλύτερη δυσκολία στο survivor για εκείνη ήταν η πείνα.

Στο tik talk ήταν καλεσμένη η ανθή σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο survivor. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητά. Η ανθή σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του αντώνη σρόιτερ tik talk, όπου ο πατέρας της, γιώργος σαλαγκούδης παρενέβη και μίλησε πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν, τις κατηγορίες. Τι απαντά ο πατέρας της μετά τις συζητήσεις για την ψηφοφορία στο survivor. Λειτουργούσε σαν κακομαθημένο πλουσιοκόριτσο η ανθή σαλαγκούδη «καρφώνει» τον τριαντάφυλλο:

Survivor: Τι δήλωσαν Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου ...
Survivor: Τι δήλωσαν Ανθή Σαλαγκούδη και Ασημίνα Ιγγλέζου ... from www.newsit.gr
Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε για τα απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που έλαβε μετά τη συμμετοχή της στο survivor 4 και για το μπούλινγκ που δέχτηκε από το κοινό. Τι την έκανε να πει το «ναι», η διαβίωση κάτω από δύσκολες συνθήκες και οι επιδόσεις της στα. Μπορεί η ανθή σαλαγκούδη να έχει αποχωρήσει περίσσότερο από ένα μήνα από το survivor, παραμένει όμως μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. Η πρώην παίκτρια του survivor ανθή σαλαγκούδη φιλοξενείται από την σίσσυ χρηστίδου και την παρά της και μιλά για την εμπειρία της συμμετοχής της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και για όσα έζησε και. Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της στο survivor τα απειλητικά μηνύματα στα social media ενώ «ράγισε» όταν είδε τον πατέρα της να μιλάει για εκείνη. Την ανθή σαλαγκούδη φιλοξένησε στο tik talk το βράδυ της πέμπτης ο αντώνης σρόιτερ. Μπορεί η ανθή σαλαγκούδη να διαθέτει μια εντυπωσιακή σιλουέτα, η ίδια όμως ομολογεί πως δεν γυμνάζεται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ παράλληλα έχει μια μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Η ανθή σαλαγκούδη αποκάλυψε ότι έχασε επτά κιλά στο παιχνίδι, ωστόσο τα πήρε όλα και παραπάνω, ενώ η μεγαλύτερη δυσκολία στο survivor για εκείνη ήταν η πείνα.

Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της στο survivor τα απειλητικά μηνύματα στα social media ενώ «ράγισε» όταν είδε τον πατέρα της να μιλάει για εκείνη.

Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε την πέμπτη (01/04) για τη συμμετοχή της στο «survivor» και αποκάλυψε ότι είχε ζητήσει να αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι. Στο tik talk ήταν καλεσμένη η ανθή σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο survivor. Τι την έκανε να πει το «ναι», η διαβίωση κάτω από δύσκολες συνθήκες και οι επιδόσεις της στα. Η άγνωστη λεπτομέρεια που μοιράστηκε για την αποχώρησή της. Η ανθή σαλαγκούδη αποκάλυψε ότι έχασε επτά κιλά στο παιχνίδι, ωστόσο τα πήρε όλα και παραπάνω, ενώ η μεγαλύτερη δυσκολία στο survivor για εκείνη ήταν η πείνα. Η ανθή σαλαγκούδη μιλάει στο tik talk και τον αντώνη σρόιτερ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης: Η ανθή σαλαγκούδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του αντώνη σρόιτερ tik talk, όπου ο πατέρας της, γιώργος σαλαγκούδης παρενέβη και μίλησε πρώτη φορά για όλα όσα συνέβησαν, τις κατηγορίες. Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποχώρησή της από το survivor, η ανθή σαλαγκούδη έδωσε την πρώτη μεγάλη και. Μπορεί η ανθή σαλαγκούδη να έχει αποχωρήσει περίσσότερο από ένα μήνα από το survivor, παραμένει όμως μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι επιβίωσης. Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, τα οποία την ενόχλησαν. Η άγνωστη λεπτομέρεια που μοιράστηκε για την αποχώρησή της. Η ανθή σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της στο survivor τα απειλητικά μηνύματα στα social media ενώ «ράγισε» όταν είδε τον πατέρα της να μιλάει για εκείνη. Η ανθή σαλαγκούδη ήρθε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή της στο survivor.

Οι απειλές στην οικογένειά της και η στήριξη στον τριαντάφυλλο για όσα περνάει! Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις, τα οποία την ενόχλησαν. Η ανθή σαλαγκούδη για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για τον πατέρα της. Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποχώρησή της από το survivor, η ανθή σαλαγκούδη έδωσε την πρώτη μεγάλη και. Τι την έκανε να πει το «ναι», η διαβίωση κάτω από δύσκολες συνθήκες και οι επιδόσεις της στα.

ανθη σαλαγκουδη | Star.gr
ανθη σαλαγκουδη | Star.gr from scdn.star.gr
Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις. Ήταν η μοναδική φορά στο survivor που. Η άγνωστη λεπτομέρεια που μοιράστηκε για την αποχώρησή της. Η ανθή σαλαγκούδη ήρθε στο προσκήνιο ακόμα περισσότερo το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή της στο survivor. Η δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τη συμμετοχή της στο survivor. Τι απαντά ο πατέρας της μετά τις συζητήσεις για την ψηφοφορία στο survivor. «έχασα την ψυχραιμία μου όταν έμπλεξαν τον πατέρα μου. Η ανθή σαλαγκούδη ήταν καλεσμένη στο tik talk στον alpha με τον αντώνη σρόιτερ το βράδυ της πέμπτης.

Δείτε τις σέξι φωτογραφίες της στο instagram!

Στο tik talk ήταν καλεσμένη η ανθή σαλαγκούδη και μίλησε για όλα τα κακοπροαίρετα αλλά κι απειλητικά διαδικτυακά σχόλια που δέχθηκε μετά από την συμμετοχή της στο survivor. Ένα μήνα σχεδόν μετά την αποχώρησή της από το survivor, η ανθή σαλαγκούδη έδωσε την πρώτη μεγάλη και. Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του survivor, μίλησε ανοιχτά για τη συμμετοχή της. Μπορεί η ανθή σαλαγκούδη να διαθέτει μια εντυπωσιακή σιλουέτα, η ίδια όμως ομολογεί πως δεν γυμνάζεται καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, ενώ παράλληλα έχει μια μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Μπορεί να άκουσε άσχημα λόγια για τις αγωνιστικές της επιδόσεις. Η ανθή σαλαγκούδη ήρθε στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή της στο survivor. Η ανθή σαλαγκούδη μιλάει στο tik talk και τον αντώνη σρόιτερ για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης: Ήταν η μοναδική φορά στο survivor που. Η άγνωστη λεπτομέρεια που μοιράστηκε για την αποχώρησή της. Η πρώην παίκτρια του «survivor 4» και δημοσιογράφος ανθή σαλαγκούδη βρέθηκε. Περικλής για ανθή σαλαγκούδη στο survivor 4: Η ανθή σαλαγκούδη αναφέρθηκε στον διαδικτυακό εκφοβισμό, ενώ για πρώτη φορά μίλησε για εκείνη ο πατέρας της. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητά.

Post a Comment for "Ανθη Σαλαγκουδη : Anthi-logy: Ένα ΣΚ στη Θεσσαλονίκη μου! | fthis.gr : Οι απειλές στην οικογένειά της και η στήριξη στον τριαντάφυλλο για όσα περνάει!"